vrijdag 19 juni 2009

Ze zijn er!

Gisteren heeft manlief de rieten stoelen opgehaald; ze zijn heel stevig en zitten comfortabel, een goede koop dus. Ik bleek ook nog overboden te zijn op marktplaats, maar de verkopers waren toch zo aardig om ze voor ons te reserveren. (Dat shabby kleed op de vloer moet ook nog het veld ruimen..)
Over de tafel heb ik even een oud gordijn gezwierd, maar ik wil er liever iets blauws voor in de plaats. Ik ben dol op klimop, maar dit is wel erg gedateerd, vind ik. Wie weet kan ik er nog eens zitkussenhoesjes van maken.
Hieronder 2 kiekjes met de rolgordijntjes omhoog, zo heb je een leuk uitzicht over de tuin (en tijdelijk de trampoline, maar ook dat stukje moet binnenkort op de schop- weeeeer een nieuw project om op te broeden!).

De kindjes zijn vandaag vrij, maar een dagje Efteling zat er weersgewijs niet echt in vandaag- waait het bij jullie ook zo stevig?? Dus maakte Annabella haar eigen sprookje, met Pippi (of eerder Pipo?!) in de hoofdrol!
Prettig weekend allemaal!

4 opmerkingen:

 1. mooie rieten stoelen en met de rolgordijnen omhoog en zicht op je tuin is het hoekje nog mooier .Hier stormt het ook ik hoor !(woon vlak aan zee).
  groetjes en geniet maar heel veel van je hoekje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja het waait behoorlijk! Heb net de postronde gedaan gelukkig, IN de regen en hagel en stevige wind jakkes. Maar we zijn Hollandse meiden toch, lol.

  Maar wat zijn die stoelen mooi zeg, echt een hele goede koop. Ben dol op MP, verkoop er zelf ook wel wat op af en toe. Nu een leren stoel....iemand???? lol Ja soms wil je wat anders he.

  Groetjes...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jee dat ziet er echt super uit joh....jullie hebben aardig wat werk verricht zo!
  De rolgordijnen omhoog staat heel leuk...kan je naar die prachtige tuin van je kijken, echt geweldig!

  Groetjes, Veronique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn GEWELDIG je nieuwe aanwinsten, en een spotkoopje voor vier van die prachtige stoelen. Ze staan heel mooi in het geheel.
  Hier ook spookachtig weer hoor, het lijkt wel zuidwester storm, brrrrr niks aan. De Pippi/Pipo look is vertederend, zo schattig.

  Groetjes Josephine

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Widget by LinkWithin