woensdag 24 juni 2009

Hihihaha wat een lol!!

Dit is mijn jongste, 2-jarige meisje Olivia. Gisteren maakte zij haar Allereerste, Heuse Tekening! Ik stond te koken, dus had het eerst niet zo in de gaten, maar plots zag ik haar heel serieus aan het werk.
Ik heb haar nooit zien oefenen met mensachtige verschijningen, meestal zijn het krassen, strepen, stippels of cirkels. Maar nu tekende ze heel vastberaden een heel mens: hoofd, ogen, neus,mond en benen met voeten. Haar eerste tekening was meteen een koppoter! Superknap vond ik het, dus snel even een paar kiekjes gemaakt.
Toen ik me weer had omgedraaid, tekende ze nog verder: "Ja, en hier nog een piemel, en klein beetje haar"......!? Helaas was ik te laat met de camera, was snel volgden nog een stuk of wat piemels, en toen kraste ze alles door.
Maar o o o, ik lag in een deuk, en toen papa thuiskwam en wij aan tafel gingen, vroeg ik Olivia te vertellen wat ze had getekend; heel triomfantelijk riep ze uit: "EEN PIEMEL!!", en toen kwam papa ook niet meer bij natuurlijk!

4 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ja dat is leuk he,opeens kunnen ze een popje tekenen .Gelukkig heb je er een foto van kunnen maken voor hij weer onder gekrast werd.
  fijne dag
  groetjes Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oeps.....echt van de details dus........
  Een dotje om te zien zeg....mooi dat deze 1e tekening is vastgelegd.
  Fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja geweldig he zo'n kleine dame met haar eerste kunstwerk!Geniet er maar lekker van voor je t doorheeft tekent ze n contract!Ook wel n leuke periode maar koppoters MET piemel daar kan je nog vaak aan terug denken.Fijn zonnig weekeinde,Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Widget by LinkWithin