donderdag 4 juni 2009

Verjaardag juffen


Helemaal per ongeluk kwam ik er vanochtend achter dat het aanstaande dinsdag (als wij- toevalligerwijs- WEER in de Ardennen zitten) Lerarendag op mijn dochters school is. Op die dag worden de varjaardagen van alle leerkrachten gevierd en mogen de kindjes een kadootje meebrengen.
Gelukkig bracht het bezoekje aan de kringloper uitkomst: een rieten flessenmandje en een draadmetalen kaarsenhouder ondergingen een pijlsnelle make-over met wat lintjes, kralen en lavendel en: tatatadaaaa!!! Nu kunnen we vanmiddag alvast de kadootjes aan de juffies overhandigen.

5 opmerkingen:

 1. Dat ziet er gezellig uit, daar zullen de juffen blij mee zijn.Go, dat de leraren het allemaal tegelijk vieren, lekker makkelijk met taart enzo :)
  Groetjes Jo.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo kom ik nog eens ergens,hier ben ik nog nooit geweest en moet zeggen ik heb wat gemist.Ziet er heel leuk uit leuk heb je de zijkanten van t blog bewerkt!De juffen boffen met de leuke presentjes!Fijn weekeinde,Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo ,
  ik zag dat je een award had gekegen en zo kwam ik hier dus ook terecht , gefeliciteerd met je award ,het is echt verdiend want je hebt een heel gezellige blog met een leuke manier van vertellen .
  misschien tot de volgende keer, groetjes Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kom hier ook via je award...van harte.
  Ik geniet hier echt even van je blog....gezellig bij je....ik kom nog eens langs hoor.
  Fijne avond

  BeantwoordenVerwijderen
 5. goeiemorgen Jo...jij zit nog heerlijk te genieten in de Ardennen terwijl hier gewoon een award wordt uitgereikt hihi...maar dat had je hierboven al wel gelezen ;)
  Hij is je van harte gegund, neem maar een kijkje op mijn blog
  oja..en die juffencadeautjes heb je echt zo schattig gemaakt, weet je wel hoe gezegend je bent met zo'n creatieve geest!

  Groetjes, Veronique!

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Widget by LinkWithin