donderdag 21 mei 2009

Van niets iets maken...

Eergisteren kon ik het weer niet laten: toch maar even langs de kringloper rijden. Op de fiets, met 1 kind in het zitje zou ik toch niet zoveel mee kunnen nemen bedacht ik me.
Maar ja, zoals altijd kwam ik weer verschillende leuke dingetjes tegen. Eigenlijk allemaal afgedankte troepjes, maar met de nodige fantasie herken ik meteen de potentie om er weer iets moois van te maken! Ik zie  mezelf dan al in de weer, en in gedachten haal ik overal wat materialen vandaan om de boel op te pimpen.
De buit was dus: 3 sjaaltjes, 2 kop & schotels, 1 juskom, 2 emaillen  bekers, 1 metalen paraplustandaard en een rieten flessenmand. Alles bij elkaar kostte het me 8 euro 45, en alles paste net op de fiets. Thuisgekomen ging ik gelijk aan de slag en een half uurtje was mijn knutselhonger weer gestild. Met behulp van een stukje tafelzeil en een paar plastic messen was de flessenmand in no time omgetoverd tot een blits kruidenrek en ook de rest heeft een leuk plekje gekregen; om de hoek bij de keuken. Zo heb ik altijd verse kruiden bij de hand!


2 opmerkingen:

  1. jaa! dat ziet er schattig uit! die mand is kei-leuk maar ook dat stipjesplastic erin...geweldig leuk idee!
    leuk dat je ook blogt nu...stiekem hoopte ik er al op :)

    Groetjes, Veronique

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een geweldig idee, ziet er heeeeel leuk uit !!

    BeantwoordenVerwijderen

Blog Widget by LinkWithin