woensdag 20 mei 2009

Mijn eerste keer...

Dit is dus Mijn Eerste Keer...als blogger welteverstaan! Blijkbaar vind ik mijn besognes de moeite waard om ze met anderen te delen.
Eigenlijk heb ik nog geen flauw idee wat ik allemaal ga opschrijven en laten zien, maar al gaande weg zullen er zich volop gelegenheden voordoen om er hier over te schrijven.
Ik ben geinspireerd geraakt door een clubje blogsters, die zich voornamelijk bezighouden met huis-tuin- en keukendingen, maar dan wel hele mooie! De blogs staan vol met prachtige plaatjes en leuke tips, ze awarden elkaar en sturen elkaar kadootjes. Dat was dus nieuw voor mij, en vol verbazing keek ik (bijna dagelijks intussen) hoe de zoetigheden zich aan elkaar regen, en dacht alsmaar: waar zijn die vrouwen nu eigenlijk allemaal mee bezig?? Maar na een aantal weken viel het kwartje spontaan: ZE MAKEN ELKAAR BLIJ!! Met mooie foto's van hun huis en tuin, kringloopspullen die een sfeervol tweede leven krijgen, heerlijk uitziende bakseltjes, stippels, ruitjes, lintjes, bloemen en noem maar op! En daarna bedacht ik me: daar wil ik ook deel van uit maken. Ik ben ook altijd bezig met spulletjes jutten, pimpen, plakplasticken, schilderen en ga zo maar door! Vandaar ook de titel van mijn blog: altijd bezig met het een of ander, in een zeer eclectische mix van stijlen en interesses.
Hopelijk kan ook ik anderen inspireren zoals met mij is gebeurd, en wie weet tot kijk!
Joke


1 opmerking:

  1. Ha,ha, ik zat te lachen toen ik je stukje las. Waar zijn die vrouwen mee bezig???? Dat vraag ik mij ook wel eens af, maar het is zo leuk om elkaar te inspireren, ideetjes uit te wisselen, en elkaar te volgen, dus dat ga ik ook maar bij jou doen. Heeeel veel plezier op je blog.
    Groetjes Jo.

    BeantwoordenVerwijderen

Blog Widget by LinkWithin