maandag 25 mei 2009

Bofkont met bordjes!

Daar die prachtige zondagmiddag toch nog op een niet leuke manier eindigde (op de spoedeisende hulp met mijn moeder- alles is nu onder controle) vond ik dat mezelf vandaag wel op iets moois mocht trakteren. Ik besloot op jacht te gaan naar een paar mooie ontbijtbordjes, aangezien mijn meisjes nu wat groter zijn en niet meer van plastic bordjes hoeven te eten.
Nu is shoppen natuurlijk leuk, maar veel geld spenderen niet, dus ik keek eerst maar eens even bij de Xenos. Daar vond ik niet echt iets van mijn gading, dus daarna naar de Hema. Ook niks..
Dan toch maar naar de V&D, daar had ik laatst wel leuke stippenbordjes gezien, maar ik vond ze lichtelijk aan de prijzige kant. Maar ja, ze waren wel erg leuk, en dus, maar want!
Na een poosje twijfelen zag ik opeens dat op alles 20% korting werd gegeven, dus koos ik 2 rode (van 2,50) en 2 turquoise (van 1,95-vreemd wel, dat prijsverschil) en 2 melamine bordjes met bloemen (toch maar wel voor de meisjes).
Bij de kassa aangekomen bleken de turquoise bordjes maar 80 cent per stuk te kosten! Toen heb ik er maar snel 4 bijgepakt, want ja, voor dat geld kunnen we wel uit de band springen, ja toch niet dan?
Thuis bekeek ik de bon nog eens goed, en toen stonden de 2 rode bordjes er helemaal niet op, die had ik dus helemaal niet afgerekend. Tja wat doe je dan?( Ik ben maar niet helemaal teruggefietst naar de stad..)

Ze passen erg mooi bij mijn andere bordjes, vind ik zelf:

Nu kunnen we weer plaats gaan maken in de kast en
overbodige spulletjes naar de kringloper brengen!

4 opmerkingen:

 1. je bent zeker een bof kont zeg
  wat zijn ze leuk allemaal ik kan niet kiezen.
  leuk leuk weer allemaal.
  en nou maar hopen dat ze heel blijven.
  groetjes Stip

  BeantwoordenVerwijderen
 2. harstikke leuke bordjes ik zie dat je pas bent begonnen met je blog ,ik ga je volgen het is helemaal gezellig bij je .
  groetjes Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, wat een heerlijk koopje (krijgje, ook nog)! Prachtige bordjes hoor en tegen kringloopprijzen. Mooi!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Widget by LinkWithin