donderdag 27 januari 2011

Geboekt!

Oei oei, ik heb de afgelopen week niet 1, niet 2, nee maar liefst 3 (!) vakanties geboekt!
Eerst de zomervakantie, dat wordt 2 weken met de vouwwagen naar de Ardennen. Een kindvriendelijke camping voor echte natuur-scharrelkippen. Geen animatieteam en verwarmd golfslag bad, maar beekjes, kiezeltjes, kampvuur en een ezel...lijkt ons meer dan genoeg voor onze meisjes!
Het tweede uitje betreft een meiden-weekend; we gaan met 9 vrouw sterk in een Drentse boerderie zitten, rijkelijk voorzien van een hoop humor, prosecco en diep-en onzinnige gesprekken!

Het derde weekendje vind ik het meest leuke, want zooooo apart! Met man en meisjes gaan we slapen in een heuse Pipo-wagen!! Al surfend kwam ik deze site tegen: http://www.boheemsparadijs.nl/.
Ik viel van de ene verbazing in de andere! Wat een kitscherige pracht en praal, dat is werkelijk zaligmakend koren op mijn Mamaloe-molen!!
Wij hebben de Bonte Wagen geboekt, voor nog geen € 200,=, inclusief opgemaakte bedden, kampvuur en ponyritjes! Een tuktuk-rit staat ook zeker op ons programma!

Wat een bjoetie!

3 opmerkingen:

 1. ohhhh heb je een plaatsje in je koffer vrij voor mij;-))
  die pipo wagen zucht zooooo leuk, IrmaXXX

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw, die pipowagen!! Echt gaaf, 3 vakantie's, toe maar...
  Gaan we trouwens met 9 naar Drenthe? Wie is nummer 9 dan? hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O, wat leuk, daar ben ik ook op vakantie geweest! Geweldige plek, hebben volop genoten. Goed te combineren met Dierenpark Emmen.

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Widget by LinkWithin