woensdag 21 oktober 2009

Verlate vakantie-vertelsels

Het lukt me maar niet om regelmatig dingen te posten; een mens kan het zomaar ontzettend druk hebben met allerlei grote en kleine zaken. Maar nu ik me dan toch echt definitief moet terugtrekken uit het buitengebeuren ('s avonds buitenzitten is echt te koud, ondanks het dichte terras!) hoop ik weer wat meer tijd te kunnen besteden aan het bloggen.

De eerste twee weken van september waren we op vakantie in Spanje, allemaal heel leuk en gezellig, maar er waren ook gebeurtenissen die allesbehalve gezellig waren! Zo hebben we 3 dagen behoorlijk noodweer gehad (komt daar zelden voor), waarna we de volgende creaturen in het zwembad vonden:

Ze hielden zich dood, en Annabella had ze al in een tic-tac-doosje gestopt om ze na de vakantie aan de juffies te laten zien. Ik besloot ze te laten drogen (onder een zeefje-hoe vooruitziend!), maar toen we een uur later terug kwamen van een uitje, troffen we dus dit aan! Volop levende mini-vogelspinnen, toe maar! Ik heb nog dagen de kriebels gehad!

Oorspronkelijk waren wij trouwens ook slachtoffer van "Villaspanjehuren.nl", maar wij hadden enkel een aanbetaling gedaan waardoor wij niet ernstig gedupeerd waren. Ter plaatse zijn we nog op zoek gegaan naar de villa die aan ons was verhuurd....dit had 'm moeten zijn:
Gelukkig is Meneer De Oplichter afgelopen week gearresteerd! Niet dat we ons geld terugkrijgen, maar hij zal zich toch tegenover de rechter moeten verantwoorden waarom hij zoveel (500!) families een snertvakantie heeft willen bezorgen... Maar goed, wij hebben er weinig onder geleden, en hebben prachtige dingen gezien, onder andere dit adembenemende turkooizen zoutmeer in Guadelest...
Zucht...hoe een mens gegrepen kan worden door natuurschoon!
In datzelfde plaatsje was ook een klein kerkje, heel stil en sereen. Annabella en Olivia werden als het ware naar binnen gelokt door melodieus gezang, en begonnen spontaan langzame pirouettes te draaien...zo ontroerend om te zien...
Oja, de meisjes konden natuurlijk het land niet uit zonder een paar inheemse dansschoentjes!!

Qua rommelmarkten was het huilen met de pet op. Ze hebben alleen veel troep te koop, tegen woekerprijzen, dus gelukkig hoefden we geen extra koffer mee terug te laten vliegen!
Vero daarentegen, van "een sneller kloppend hart" was in Frankrijk wel geslaagd, en had ook aan mij gedacht! Ze maakte mij blij met dit fraaie bordje! Sinds de vakantie ben ik weer met van alles bezig geweest, maar dat komt weer wel in een volgende blog!
3 opmerkingen:

 1. normaal reageer ik nooit als eerste maar nu doe ik het toch??
  Je wil het niet weten maar toen de stampot hier op stond ben ik ook vakantie foto's gaan kijken...wat verlang ik terug naar de zon.
  Dank je wel voor ook nog wat zonnestralen van jullie vakantie (wat een gelukkig dat het niet echt echt mis is gegaan)...wat een prachtige meiden hebben jullie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heej dat bordje ken ik zo mooi dat spuitdecor,
  Groetjes Irma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi,
  Heerlijk die vakantiefoto's. Toen was het nog lekker warm. Wat voelt het al lang geleden die zomervakantie. Erg vervelend dat jullie gedupeerd zijn door zo'n oplichter. Wij zijn net 1 week voor dat wij op vakantie gingen geskimmed bij een benzinestation. Gelukkig kregen wij ons geld snel terug via de bank, maar leuk is het niet. Pasjes inleveren en niet kunnen pinnen in de vakantie. Maar goed bij ons is alles in orde gekomen.
  Fijn dat je vakantie er niet onder geleden heeft. Die schoentjes zijn helemaal te gek. Lijken wel Lieveheersbeestje schoenen ;-)
  Groetjes Renata

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Widget by LinkWithin