zondag 5 juli 2009

Doorkijkjes

Zo leuk toch, het warme begin van de zomer! We maken maximaal en hemelsbreeds gebruik van de gehele tuin. Zwembad, ligstoelen, hangmat, roseetjes en noem maar op, het is heerlijk toeven bij zulke temperaturen!
Alles tiert nu (helaas soms TE-je blijft snoeien!) welig, en dat geeft gezellige doorkijkjes. De eerste bewoners hebben de tuin zo'n beetje gevormd, en aan de lay-out hebben we verder (nog) niks gedaan.Ik vind de opstapjes, boogjes en pergola's leuk! De schuur heb ik wel wit met blauwe kozijnen geschilderd, en er zal nog wel een hoop gaan gebeuren, maar nu even geen grote projecten. Lekker genieten van de zomer!
Hieronder een paar doorkijkjes in mijn tuin:
Uitzicht vanuit mijn keuken de tuin in
Een doorkijkje tussen het hek en de kiwiboom door, met een mooi paars klokje..

Vanonder de pereboom door, niet zoveel peren dit jaar. Gelukkig maar, want al die dronken wespen op mijn gazon prikten mijn kindjes meer dan eens!
Als je onder de kiwi-pergola staat, zie je het schuurtje.
Onder de klimopboog zie je het mooie (vind ik dan) oude hek van mijn vader, ik kan het niet over mijn hart verkrijgen het te schilderen...
Hier kun je lekker zitten als je een beetje naturel-schaduw zoekt; het jammere is wel, dat de kiwibladeren naar volle poepluiers ruiken (en dat ruikt niemand anders, alleen ik!?).
De klimopboog omvat dit beeld
Zucht, ik waan mij in mijn eigen paradijsje...denk de vogeltjes en het kerkklokje er zelf maar bij!
Iedereen een heerlijk zondagje toegewenst!

4 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijke tuin met al die bogen en doorkijkjes. Ik ben nu wel nieuwsgierig geworden of mijn kiwi ook naar poepluiers ruikt :-P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je toch een geweldige tuin...zo op de foto is het echt helemáááál een sprookje!

  Geniet er lekker van...het groeien en bloeien gaat nog wel een tijdje door :)

  Groetjes, Veronique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat hebben jullie een heerlijke tuin, altijd spannend als die aparte hoekjes en doorkijkjes. Hou daar zelf ook erg van, het is niet leuk als je in een oogopslag alles kan overzien.

  Geniet van je paradijsje,

  Groetjes Josephine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijke tuin! Fantastisch die leuke doorkijkjes en hoekjes. En dat hek: echt niet schilderen!!!! Het is juist helemaal super zo!
  En je hebt gelijk: nu lekker genieten! De klussen wachten wel!

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Widget by LinkWithin