donderdag 23 juli 2009

Bakken en versieren!Poepoe, wat een drukke weken heb ik achter de rug zeg! Op 11 juli werd mijn moeder 70, dus boodschappen, hapjes, koffie schenken en tig keer de afwas. De week erop was het huttenbouwen op de school van Annabella, en 2 dagen later was Olivia's kinderfeestje. Dus muffins, appeltaart, kwarktaart gebakken. Maandag 20 juli mocht ze trakteren op de psz, dus ook daar moest iets voor gemaakt worden (en natuurlijk zelfgebakken cake voor de juffies!).
Vandaag was Annabella's laatste schooldag. en die wilde kinderkoekjes uitdelen tijdens de picnick. Morgen nog even met de psz naar de speeltuin, en tja, ook daart hoort weer cake en kruidkoek bij.
Mijn mixer, blender, oven en vaatwasser hebben overuren gedraaid deze week, en nu is de koek wel op wat mij betreft!

Morgen vertrekt mama voor 4 dagen naar de Gentse Feesten met 3 vriendinnetjes! Om papa te ontlasten zit de koelkast vol met handige snacks en pakje drinken. Straks mijn tas inpakken, morgen naar de speeltuin en dan ga ik!!! Prettig weekend allemaal!

3 opmerkingen:

 1. Wat een drukte de afgelopen dagen zeg... De traktaties zien er leuk en lekker uit. Geniet van de feesten in Gent. Daarna weer uitrusten?...
  Groeten Renata

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat heb jij een gezellig en kleurig blog helemaal wat ik leuk vind, je bent super in het pimpen, ik heb je bij mijn volgen gezet en hoop op meer leuke blogs van je.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik dacht even kijken bij jou op je blog!

  Maar je bent nog vakantie aan het vieren.

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Widget by LinkWithin