donderdag 21 januari 2010

Huisgemiep

Sinds ik vanaf januari (tijdelijk) werkloos ben, hebben mijn handen zowat constant de freubeljeuk gehad! Diverse kringlopers en rommelmarkten heb ik weer afgestruind, evenals de Ikea, Kwantum en Leen Bakker, op zoek naar goedkope prulletjes voor in en om het huis.
De gehele woonkamer is zowat verbouwd want ik ben lichtelijk zoekende naar een nieuw kleurenschema, foto's volgen nog.

Bij de kringloper vond ik een langgezochte staande lamp, en deze lampekamp kreeg ik er gratis bij. Hij was zilverkleurig, maar met een sjaaltje van 10 cent eraan vastgeniet en een paar kleurige kantjes en bandjes is ie klaar voor een tweede leven in mijn woonkamer!
Bij de Ikea scoorde ik deze lieve blauwe druifjes, en een schattig mini-orchideetje. Eigenlijk ben ik helemaal niet dol op orchideeën, maar deze vind ik superlief!

Zucht...hoe kan het toch zo groeien?!

Dit snoepkopje kon ik simpelweg niet weerstaan, zeker niet voor 50 cent! Mooi met een waxine-lichtje erin, 's avonds.
Op mijn 'nieuwe' schouw (= oude side-table met een electrisch kacheltje eronder!) kan ik alles mooi kwijt.... Het leuke hiervan is natuurlijk, dat het steeds weer kan veranderen.
De kindjes zijn wat groter nu, dus de spulletjes zijn weer veilig! Een hele poos was de boel lekker functioneel, maar nu kan mama weer fijn aan de slag, en de kindjes leren ondertussen ook een hoop over knutselen en decoreren!


2 opmerkingen:

 1. wat is je lampekap leuk geworden! en dat met een sjaaltje van 10 cent, grappig hoor.
  groetjes van jootje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van niets iets maken dat is de kunst zo staat er te lezen op je banner en dat doe je dus ook.
  Heerlijk dat ondanks je je baan kwijt bent er een heerlijke hobby voor terug hebt. Een baan is tenslotte ook maar gewoon een baan.
  Genieten.
  Fijne avond.

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Widget by LinkWithin