vrijdag 21 augustus 2009

Zoek de verschillen...

Laatst zag ik dit plaatje ergens in een blad staan, en ik was er meteen helemaal weg van! Het is "een behangetje"van Pipstudio, het bestaat uit 6 banen en kost maar liefst (houdt u vast!) € 276,=....
Nee dat kan (en wil) ik er echt niet aan uitgeven, hoe prachtig het ook is!Maar toen bedacht ik me plots dat ik in mijn vorige huis iets soortgelijks had gecreëerd in de trapopgang. Jaren van allerlei lijstjes verzamelen ging daaraan vooraf, oud en nieuw, klassiek en kitsch, degelijk en flut, groot en klein- maar altijd voor een habbekrats natuurlijk! Die lijstjes hingen in het huis dáárvoor verspreid over alle kamers, maar in het toenmalige nieuwe huis voelde ik daar niets meer voor. Tot ik op het idee kwam om alles samen in het trapgat op te hangen. Het zijn kunstkaarten, foto's van dierbaren (mensen en dieren), onze trouwfoto, Maria-plaatjes en wat die meer zij..
In mijn huidige woning hangt alles (en nog wat meer) in de gang op de eerste verdieping(heb ik geen foto van). Inmiddels zijn er ook nog een aantal babyfoto's bijgekomen.
Het is gezellig, want je ziet elke dag alle favoriete plaatjes bij elkaar, en het is ook reuze handig, want je kunt lijstjes die je bijvoorbeeld voor je verjaardag krijgt er ook bij hangen. Je hoeft er dan niet speciaal een nieuw plekje voor te zoeken.
Als je niet van zoveel diversiteit houdt, zou je natuurlijk ook alles in 1 kleur kunnen houden, en alle foto's in zwart-wit-uitvoering gebruiken.
Het is dan wel geen Pipstudio, maar ik ben er nog steeds erg blij mee!
Joke
Blog Widget by LinkWithin